RETRO VINTAGE BRUKT

RETRO - VINTAGE - BRUKT
Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og interessante funn fra loppis og bruktbutikker

Følg også
http://retroscandinavianbutikk.blogspot.no/
og Retroscandinavian på instagram

Hvis du har spørsmål eller vil kjøpe noe fra butikken, kontakt oss på retroscandinavian@gmail.com
Med vennlig hilsen Pep og Salt

søndag 29. januar 2012

Rune Strand for Sea Glasbruk i Sverige.


Denne glassvasen er designet av Rune Strand for Sea Glasbruk (1956-) i Sverige. Den tilhører serien "Pauline" og vi er så heldige å ha funnet 2 stk i forskjellig størrelser. Den største er signert av kunstneren selv SEA/RS. Rune Strand (1924-2000) var kunstner, formgiver og gravør. Han lærte glasshåndverket av sin far og jobbet for flere glassverk, både i Sverige og i Danmark. Vi tror denne vasen er i produksjon også i dag og at den kommer i 3 str. Den passer veldig godt til å favne vårens tulipaner!

3 kommentarer:

 1. Väldigt snygg! Och kul att ni har hittat två. Jag gillar SEA mycket och har flera saker från dem, men jag har aldrig sett några sådana vaser förut. Grattis till fyndet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :-) Ja, de har en utrolig vakker form, og de passer veldig godt til tulipaner og andre blomster som trenger litt "støtte". Rart hvordan ting skjer eller dukker opp samtidig / parallelt; Forrige dagen kom jeg over enda en retro SEA vase: "Rocket" vase av Inge Samuelsson :-) Første gang jeg fant en slik.

   Slett
 2. Solveig20/2/12

  Kjempe fint:) Nydelig vase med tulipaner.

  SvarSlett