RETRO VINTAGE BRUKT

RETRO - VINTAGE - BRUKT
Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og interessante funn fra loppis og bruktbutikker

Følg også
http://retroscandinavianbutikk.blogspot.no/
og Retroscandinavian på instagram

Hvis du har spørsmål eller vil kjøpe noe fra butikken, kontakt oss på retroscandinavian@gmail.com
Med vennlig hilsen Pep og Salt

søndag 26. mai 2013

Egersund kaffeservise i flint

Dette nydelige kaffeserviset hadde Magda og Ole i kjøkkenskapet sitt på Uttian. Helt fra barndommen av har Pep syntes dette var det vakreste og koseligste mønsteret av alle Egersund sine serviser. Og vi synes fortsatt det er utrolig vakkert :-) Dessverre så er koppene etter hvert forsvunnet, antagelig knust gjennom årenes løp. Vi fant disse koppefatene på loppemarked og er nå på jakt etter flere deler til serviset.2 kommentarer:

  1. For et fantastisk utvalg dere har fra Egersund! Dette er nydelig, minner om barndommens somre! Dere høres like nostalgiske ut som meg:-) Liker ting jeg forbinder med mennesker og steder jeg er glad i. Skal si fra hvis det dukker opp deler her i mitt "aksjonsområde". Ha en fin uke!

    SvarSlett
  2. Hei, og tusen takk for de koselige kommentarene dine :-) Ja, vi er nok veldig nostalgiske vi også. Faktisk så har vi veldig mange bruktbutikker rundt oss her vi bor, og etter endt arbeidsdag er det utrolig deilig og avstressende å gå rundt og titte på ting, snu de for å finne evt stempel, gjenkjenne tingene fra barndomshjemmet eller hos andre samtidinger, tenke tilbake på barndommen... Slik får vi tømt hodet og samlet glede og energi ... :-)
    Ja, takk, vi blir veldig glade hvis vi får tips om det skulle dukke opp flere deler til dette serviset i ditt "aksjonsområde" :-)Ønsker også deg en flott uke!

    SvarSlett