RETRO VINTAGE BRUKT

RETRO - VINTAGE - BRUKT
Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og interessante funn fra loppis og bruktbutikker

Følg også
http://retroscandinavianbutikk.blogspot.no/
og Retroscandinavian på instagram

Hvis du har spørsmål eller vil kjøpe noe fra butikken, kontakt oss på retroscandinavian@gmail.com
Med vennlig hilsen Pep og Salt

tirsdag 21. mai 2013

Egersund

Dette nydelige frokost-serviset fra Egersund fant Pep på loppemarked i Mysen for lenge siden. Flere år senere fant vi mugga i Trondheim og serveringsfatet i Drøbak. Det kaller vi skikkelig skattejakt !!! :-)

Har forresten sett bilder på nettet av dette serviset i rødt.

4 kommentarer:

 1. Å så koselig servise! Dette har jeg aldri sett før, men det er nydelig! For en produksjon de har hatt, så gøy at dere har funnt flere deler:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er noe av det som er så morsomt med å stikke innom bruktbutikker når en er ute og reiser. Noen hopper i fallskjerm, noen klatrer og noen dykker, og noen saumfarer bruktbutikker for å få adrenalinkikk :-)

   Slett
 2. Hei.

  Det var en skillelig flott skatt. Jeg er den heldig eier av to kopper og to tefat i samme mønsteret, men det er rødt. Kanskje jeg er like heldig som deg å finner resten på loppemarked rundt omkring:)

  Elin

  SvarSlett
 3. Ja, plutselig en dag så står det der og venter på deg :-) Det har vi opplevd mange ganger. Det røde ser også veldig koslig ut! Lykke til med din skattejakt!!!

  SvarSlett