RETRO VINTAGE BRUKT

RETRO - VINTAGE - BRUKT
Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og interessante funn fra loppis og bruktbutikker

Følg også
http://retroscandinavianbutikk.blogspot.no/
og Retroscandinavian på instagram

Hvis du har spørsmål eller vil kjøpe noe fra butikken, kontakt oss på retroscandinavian@gmail.com
Med vennlig hilsen Pep og Salt

tirsdag 18. juni 2013

Figgjo Flint mokka-kopp

En sen frokoststund i ferien i fjor sa Guri at hun likte så godt de koselige frokostasjettene etter Magda og Ole. Dette er musikk i ørene på en ihuga samler som egentlig burde stoppe med å samle til egne kjøkkenskap. Så nå går jakten av stabelen på dette figgjoserviset med den gule sommerblomsten. Foreløpig har vi funnet en mokka-kopp, og den får Guri når vi treffes neste gang :-) Har bladd i florabøker for å finne ut hva slags blomst det er, men er usikker. Er det norsk Mure, Soleie, Solrose eller Potentilla ??? Er det noen som kan hjelpe oss og artsbestemme denne dekoren ?

Her er serviset avbildet i grønt og gult.
Nå er vi tipset: Soløye (dekor)
                         800 Lade (modell)


4 kommentarer:

 1. Å, denne er helt nydelig! Det er noe med den lyse mintfargen mot blomstermotivet. Veldig "barndommens somre"! Håper dere finner flere, skal si fra hvis det dukker opp deler her i nærheten!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det, det vil vi veldig gjerne! Kom over noen frokostasjetter på Vetskanttorget forrige helg, men de ble for dyre for oss som har som "hobby" å lete opp deler her og der til en billig penge. Å kjøpe komplett servise til en høy pris gir ikke den samme spenningen !!! :-)

  SvarSlett
 3. PS; vi mener å ha sett serviset også i en lys, dus gulfarve

  SvarSlett
 4. Anonym7/11/17

  https://digitaltmuseum.no/021025719194/servise

  SvarSlett