RETRO VINTAGE BRUKT

RETRO - VINTAGE - BRUKT
Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og interessante funn fra loppis og bruktbutikker

Følg også
http://retroscandinavianbutikk.blogspot.no/
og Retroscandinavian på instagram

Hvis du har spørsmål eller vil kjøpe noe fra butikken, kontakt oss på retroscandinavian@gmail.com
Med vennlig hilsen Pep og Salt

lørdag 13. juli 2013

Søholm keramikk fra Danmark


Her er noe av Søhol-keramikken vi har funnet opp gjennom årene. Både lampa og de to delene foran (se håndsignert merke) er fra Søholm, mens vasen i bakgrunnen har sneket seg med fra W. Germany-samlingen. Søholm keramikkverksted lå på Bornholm, den lille danske øya i Østersjøen, og eksisterte fra 1835 til 1996.


3 kommentarer:

 1. Å, jeg elsker Søholm og disse var utrolig vakre! Nydelige farger! Jeg var også så heldig å finne en Søholm- lampe for en tid tilbake, på Fretex til 75 kroner!! Min er i brunt og gråblått. Kos dere på torpet:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det, og fortsatt riktig god sommer til deg også! Vi er litt til og fra med nettilgang, så det blogges litt sporadisk denne sommeren. Vi gleder oss til også å vise de flotte italienske keramikklampene våre når vi får tid til dette. Har massevis av ideer i så måte :-) Vi er forresten invitert til å bli med i bloggomtalene i neste utgave av det relativt nye svenske tidsskriftet RETRO. Vi abonnerer på dette bladet og anbefaler det til alle som liker skandinavisk design. Tror bladet kommer ut ca 15. august :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så fantastisk! Kjempegøy og veldig velfortjent! Må se om jeg finner bladet, mener å ha sett det på Narvesen. Gleder meg til italienske lamper:-) Fortsatt god sommer!

   Slett