RETRO VINTAGE BRUKT

RETRO - VINTAGE - BRUKT
Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og interessante funn fra loppis og bruktbutikker

Følg også
http://retroscandinavianbutikk.blogspot.no/
og Retroscandinavian på instagram

Hvis du har spørsmål eller vil kjøpe noe fra butikken, kontakt oss på retroscandinavian@gmail.com
Med vennlig hilsen Pep og Salt

lørdag 26. oktober 2013

Graveren keramikk

Pep og Salt har lenge vært fasinert av form og dekor fra Graveren keramikk, og her er en del av samlingen vår. Se også tidligere poster.

Blomsterpotta er kun preget med "Made in Norway".
De små kuvert-askebegrene er påklistret Graveren-emblemet.

Vi er kun litt usikre på den lille vasen, men glasurdekoren er umiskjennelig Graverens i utforming :-)


2 kommentarer:

  1. Fine ting!! Graveren er veldig fascinerende, da de begynte å satse på formgivning, syns jeg de til tider var ganske banebrytende. Jeg fant et stort art deco fat derfra i sommer, designet av Grimsrud. Håper å finne mer! Sist jeg var i Stavanger fant jeg en lysestake med "pepperkakedekor", sort med brun kant, ligner på den trekantede skålen dere har. Og så eeelsker jeg de gamle brune krukkene..... Ha en fin uke!

    SvarSlett
  2. Tusen takk, i like måte, dvs helg er det vel blitt :-) Ja, ikke sant! Vi har f.eks samlet ganske mange sorte ensfargede fat i ulik fassong, formgiving og str, noen glatte i overflaten, andre med relieff-dekor. Er vakert på bordet med spiselig innhold i vakre farger :-)

    SvarSlett