RETRO VINTAGE BRUKT

RETRO - VINTAGE - BRUKT
Pep og Salt tar alle bildene i denne bloggen selv, og gjennom personlige bilder, historier og kommentarer presenterer vi våre mange flotte og interessante funn fra loppis og bruktbutikker

Følg også
http://retroscandinavianbutikk.blogspot.no/
og Retroscandinavian på instagram

Hvis du har spørsmål eller vil kjøpe noe fra butikken, kontakt oss på retroscandinavian@gmail.com
Med vennlig hilsen Pep og Salt

torsdag 5. desember 2013

Daisy; Turi-design fra Figgjo Flint
Enda et utrolig flott design fra Turid Gramstad Oliver (1938 - )

Vi har med noe tungt hjerte ryddet i skapet og solgt dette serviset :-(

Men heldig var Svein som kjøpte det :-)2 kommentarer:

  1. Skjønner godt at det var vanskelig å kvitte seg med dette! Jeg spiste middag på disse tallerknene og Tor Viking gjennom oppveksten. Jeg har ikke noe særlig blått hjemme og har altfor mange serviser, men har funnet noen smådeler i Daisy som jeg ikke har klart å motstå, det er helt nydelig! Synd at mønsteret sitter litt dårlig, mamma forteller at det fikk så lett striper og småskader av bestikket.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for alltid så koselige kommentarer :-) I ryddingen kom vi over TV asjetter (uten kopper) i Brunette fra Stavangerflint. Tenkte på deg og det du samler. Kanskje du er interessert i disse? Vi samler i blått vi :-) Vi poster et bilde av dette i morgen, så kan du titte på det. Ikke noe stress! Skjønner godt hvis du evt føler de fyller opp for mye. Da legger vi de heller ut i butikken etter hvert. Har nå en større ryddeaksjon og har tatt noen harde valg for å begrense samlingen :-)

    SvarSlett